Vind uw droomvilla in Spanje!


Vakantiewoningen Spanje

vakantiewoningen spanje

Ruime keuze vakantiewoningen met zwembad bij Club Villamar

Vakantiewoningen in Spanje, ook buiten het Spaans kustgebied aantrekkelijk

Het zou Spanje zeker geen recht doen wanneer je dit land enkel zou plaatsen onder de noemers zon, zee en strand. Spanje mag dan al jaarlijks miljoenen Europese toeristen per jaar aantrekken, dit uitgestrekt en veelzijdig land heeft veruit nog veel meer te bieden dan eindeloze stranden met zonneschermen en ligstoelen. Daarom biedt Club Villamar niet alleen honderden vakantiewoningen te huur in en rond het Spaanse kustgebied van de Costa Brava, de Costa Maresme, de Costa Dorada, de Costa Blanca en de eilanden Mallorca en Ibiza, maar ook in het prachtige achterland en rond de mooie steden van Spanje. De zon bepaalt in grote mate het dagelijkse leven in Spanje en dwingt de plaatselijke bevolking overdag om verscholen achter gesloten vensters en deuren de avond af te wachten. Enkel de toeristen kiezen ervoor om tijdens de warme zomeruren hun vakantiewoning te verlaten om zo veel mogelijk te ontdekken en te bezichtigen.

Een vakantiewoning huren in Spanje: genieten van plaatselijke festiviteiten en folklore

Een vakantiewoning in Spanje is een uitstekende uitvalsbasis voor de plaatselijke festiviteiten en folklore. Elke regio heeft zo zijn eigen feesten: van vrolijk en terughoudend tot uitbundig en zelfs onstuimig. Vanuit een vakantiewoning in het Noorden, kan je de religieuze feestdagen meemaken die een waardevol en traditioneel karakter uitstralen. Hoe meer je naar het zuiden gaat om een vakantiewoning te zoeken, hoe vreugdevoller dergelijke feesten er aan toe gaan. Tijdens je verblijf in één van de talrijke vakantiewoningen in Spanje ontdek je gedurende deze feestdagen ook de leuke regionale jaarmarkten.  Geniet zeker van de heerlijke lekkernijen zoals tapas en tortilla’s en een glas wereldberoemde sherry, die zo typerend zijn voor Spanje.

Vanuit je vakantiewoning in Spanje genieten van wandelingen, kunst en cultuur

Kies je vakantiewoning in functie van wat je het meest aantrekt in Spanje, de regio’s zijn immers heel verschillend. Vakantiewoningen in het verrassend groene noorden van Spanje nodigen vooral uit tot actieve vakanties met prachtige wandelingen en outdoor-sporten zoals rafting. Verblijf je in een vakantiewoning in het noorden, dan ben je wellicht niet ver van de eeuwenoude pelgrimsroute waar je de vele kerken en majestueuze gotische kathedralen zeker niet mag voorbijlopen. Gaat je voorkeur uit naar een meer zuidelijk gelegen vakantiewoning in Spanje, dan moet je er rekening mee houden dat het heel erg warm kan zijn overdag. De droomstranden en de vele vakantiewoningen langs de Middellandse Zee werken als magneten op de zonnekloppers en de waterratten onder jullie. Wie het hart van de echte Spanjaard wil leren kennen, moet zich zeker en vast naar Castilië begeven, het trotse centrum van Spanje. Een vakantiewoning in deze omgeving biedt excursiemogelijkheden naar prachtige oude steden zoals Toledo, Avila, Segovia en Salamanca, waar zelfs de meest verwende kunstliefhebber zijn hart nog kan ophalen aan de diversiteit aan kunsthistorische schatten.

Wens je een vakantie in Spanje door te brengen, bij Club Villamar vind je zonder enige twijfel een vakantiewoning die het beste past bij je beoogde vakantiedoel. Boek nu online met een simpele muisklik en je bent zo in het prachtige vakantieland Spanje.