Vind uw droomvilla in Spanje!


Vakantiehuizen Costa Brava

vakantiehuizen costa brava

De leukste vakantiehuizen met privé zwembad aan de Costa Brava bij Club Villamar

Vakantiehuizen aan de Costa Brava: goedkoper en toch veel meer luxe dan op camping

Vakantiehuizen aan de Spaanse kust van de Costa Brava bieden een uitstekende uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie aan de Middellandse Zee. De Costa Brava is één van de Costa’s in Spanje waar Club Villamar tal van vakantiehuizen te huur aanbiedt. Keuze te over, want in het aanbod van vakantiehuizen aan de Costa Brava vind je zowel huizen aan een pittoreske baai, villa’s met een spectaculair uitzicht op de Middellandse zee, vakantiehuizen in het achterland van de Costa Brava als luxe vakantiehuizen en villa’s met privé zwembad, al dan niet in de nabijheid van een prachtig golfcomplex. We horen je al denken: wat gaat dit wel niet kosten? Niets is minder waar. Vakantiehuizen aan de Costa Brava zijn veel goedkoper dan een vakantie op hotel. En wanneer je de kosten deelt door het aantal personen, is het zelfs goedkoper dan een vakantie op een camping! Daarom bieden we voor al onze vakantiehuizen aan de Costa Brava een laagste prijsgarantie.

Vakantiehuizen aan de Spaanse kust of in het achterland van de Costa Brava

De Costa Brava is een erg geliefde regio voor Nederlandse en Belgische vakantiegangers. Vanuit onze vakantiehuizen geniet je van de mooie stranden, het aangename klimaat, de sfeervolle Noord-Spaanse gezelligheid, de sportieve activiteiten en het boeiende achterland. Naast de drukke vakantieoorden in het kustgebied van de Costa Brava, vind je ook afwisseling in onze vakantiehuizen niet ver van de talrijke natuurgebieden en parken, mooie pittoreske stadjes, middeleeuwse dorpjes, vergeten baaitjes en rustige vissersdorpjes. Onze vakantiehuizen aan de Costa Brava trekken jaarlijks duizenden tevreden toeristen aan. Voorzien van alle comfort zijn onze vakantiehuizen aan de Costa Brava vooral geliefd omwille van hun uitstekende ligging langsheen de prachtige kustlijn met ruige rotsen, gouden zandstranden, sfeervolle vissersdorpjes en niet te vergeten de heerlijke restaurantjes, waar je kunt proeven van de veelzijdige en heerlijke tapas en streekgerechten.

Luxe vakantiehuizen aan de Costa Brava

Wie aan luxe vakantiehuizen aan de Costa Brava denkt, denkt meteen ook aan een privé zwembad, maar ook aan hoge prijzen. Niets is minder waar. Bij Club Villamar vind je meer dan 600 vakantiehuizen met een privé zwembad aan de Costa Brava. Dit is in Spanje niet zo ongewoon. Het warme weer zomer en winter, maakt dat de eigenaars in Spanje meestal een huis bouwen met zwembad. Een luxe waar wij in Nederland en België enkel kunnen van dromen. En dit al vanaf 31 euro per persoon en per vakantieweek. Overtuig jezelf en neem snel een kijkje in ons aanbod van vakantiehuizen aan de Costa Brava: keuze uit vakantiehuizen vanaf 2 tot 18 à 20 personen, al dan niet met zwembad, dicht bij het strand of in het achterland. Vink je keuze aan met een simpele muisklik en je vakantiedromen komen uit.