Vind uw droomvilla in Spanje!


Vakantiehuisje in Spanje

vakantiehuisje in spanje

Een vakantiehuisje in Spanje is eigenlijk een villa met privé zwembad voor 2 of meerdere personen

Huur een vakantiehuisje in Spanje en ontdek het regionale karakter van elke streek

Huur een vakantiehuisje in Spanje en maak kennis met dit mediterraan land, dat samen met Portugal het Iberisch schiereiland vormt. Gelegen in het zuidwesten van Europa, was Spanje het eerste land met een koloniaal imperium. Bij Club Villamar vind je een vakantiehuisje in verschillende Spaanse regio’s zoals de Costa Brava, de Costa Maresme, Barcelona inbegrepen, de Costa Dorada, de Costa Blanca en de Costa de Sol, maar ook op de eilandengroep van de Balearen waaronder Mallorca, Menorca en Ibiza. Waar je ook een vakantiehuisje huurt in Spanje, in elke regio ontdek je nog de regionale talen zoals het Catalaans, maar ook de Gallische en de Baskische taal. De regionale specificiteiten van Spanje weerspiegelen de diversiteit en tegelijk ook het trotse karakter van de plaatselijke bevolking.

Een vakantiehuisje in Spanje: ontdekking van cultuur, geschiedenis en gastronomie

Na het 35-jaar lange dictatoriale regime van Franco, heeft Spanje zich kunnen heropbouwen tot een internationale staat, die nu deel uitmaakt van de Europese Unie. Intussen is Spanje wereldwijd gegroeid tot het tweede populairste vakantieland na Frankrijk. Huur een vakantiehuisje in Spanje en ontdek haar rijke cultuur, een heerlijke gastronomie om van te watertanden, buitengewoon mooie steden en dorpjes, een uitgebreid aanbod van watersporten en golfterreinen … Met een vakantiehuisje in Spanje vind je alle ingrediënten voor een geslaagde en onvergetelijke vakantie. De rijke keuze aan vakantiehuisjes in Spanje biedt je alle mogelijkheden om te genieten van de rijke tradities en fiestas, de cultuurhistorische schatten, de archeologische overblijfselen van diverse invloeden en de hartelijkheid van de plaatselijke bevolking van Spanje.

 

vakantiehuis huren in spanje

Om een vakantiehuisje te huren in Spanje moet je ongetwijfeld bij Club Villamar zijn

Een vakantiehuis in Spanje online boeken bij Club Villamar: gemakkelijk en goedkoop

Bekijk het aanbod van onze villa’s, appartementen en semi-vrijstaande vakantiehuisjes van Club Villamar en geniet van onze laagste prijsgarantie. Een vakantiehuisje is volgens Spaanse maatstaven niet zo klein als je wel verwacht. Een vakantiehuisje in Spanje is eerder een villa, meestal zelfs met een tuin en een privé zwembad! Online reserveren is heel eenvoudig. Dankzij de actuele beschikbaarheidsmodule weet je meteen voor welke periode je vakantiehuisje in Spanje nog vrij is. Reserveren duurt slechts 1 minuut. En dankzij ons beveiligd betaalsysteem via creditkaart of PayPal, kan je meteen je reservatie bevestigen. Wens je toch liever je betaling voor je vakantiehuisje in Spanje op de traditionele manier over te maken? Geen probleem, want qua betalen bij Club Villamar is alles mogelijk. Met een vakantiehuisje in Spanje zal je zeker niet teleurgesteld worden. Onze plaatselijke medewerkers van Homeservice zorgen voor een hartelijke ontvangst en een onberispelijke service zoals toeristische informatie, verhuur van bedlinnen en handdoeken, het wekelijkse onderhoud van tuin en zwembad en nog veel meer.

Heb je nog vragen? Lees alvast onze meest gestelde vragen. Twijfel niet langer en reserveer nu je vakantiehuisje in Spanje bij Club Villamar, je betrouwbare partner voor een onvergetelijke vakantie in Spanje.