Vind uw droomvilla in Spanje!


Vakantiehuis huren in Spanje

vakantiehuis huren spanje

Vakantiehuis met zwembad in Spanje

Een vakantiehuis huren in de mooiste regio’s van Spanje

Een vakantiehuis huren in Spanje wordt steeds aantrekkelijker. Niet voor niets is Spanje één van de meest populaire vakantiebestemmingen voor Nederlanders en Belgen. En wanneer je een vakantiehuis gaat huren in Spanje geniet je met volle tuigen van je vrijheid in tegenstelling tot een vakantie op hotel. Club Villamar biedt meer dan 1700 vakantiehuizen te huur verspreid over de mooiste regio’s van Spanje zoals de Costa Brava, Costa Maresme, Costa Blanca, Costa Dorada en op de eilanden Mallorca, Menorca en Ibiza. Voor de prijs hoef je het zeker ook niet te laten, want bij ons geniet je van de laagste prijsgarantie.

Een vakantiehuis huren aan de zee of in de heuvels, Spanje biedt gewoon alles

Hou je van de Spaanse zon, de zee en het strand, dan heb je een overvloedige keuze. In een vakantiehuis aan zee geniet je van de prachtige stranden die Spanje te bieden heeft. Afhankelijk van je voorkeur vind je een vakantiehuis dicht bij de rotskusten, rustige baaitjes, maar ook bij uitgestrekte, drukbezochte stranden en pittoreske vissershaventjes. Het is maar hoe je het zelf wenst, want in Spanje kun je een vakantiehuis huren op wandelafstand van het strand of iets verder af. Heb je ook al eens gedacht om een vakantiehuis te huren op de rand van een berg? Je geniet er van het indrukwekkende heuvelachtige landschap, uitkijkend op de azuurblauwe middellandse zee, het prachtige groen of weilanden met een zee van rode klaprozen. Een waar genot voor je zintuigen.

Ontdek het sfeervolle Spanje vanuit je vakantiehuis

Spanje heeft nog veel meer te bieden. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis in Spanje om er je vakantie door te brengen, of om er te overwinteren, Spanje is een prachtig land met veel afwisseling. De steeds aanwezige zon tijdens zowel de zomermaanden als de milde wintermaanden maken dat menigeen zijn/haar hart verloren heeft aan het sfeervolle Spanje. Een vakantiehuis huren biedt talrijke mogelijkheden om in Spanje op excursie te trekken. Ontdek de Spaanse cultuur, levenswijze en gastvrijheid, de bezienswaardigheden in de prachtige steden met hun indrukwekkende architectuur en musea, maar ook in de middeleeuwse dorpjes aan de kust en in het binnenland, en proef de heerlijke Spaanse regionale keuken.

Hoe kan je Spanje beter leren ontdekken dan vanuit een vakantiehuis te huur bij Club Villamar.